Trippelstoel

Elektrische trippelstoel Mondo

Elektrische trippelstoel Mondo

Beoordelingen (0)

Informatie

Met deze elektrische trippelstoel van Mondo, verplaats je je zonder al te veel inspanning in huis.

Specificaties

De 4 zwenkwielen zitten niet in de weg bij het trippelen. Het onderstel en de zitting bewegen namelijk niet ten opzichte van elkaar. De wielen blijven dus altijd 2 aan 2 aan weerszijden van de stoel staan. De trippelstoel kan je elektrisch bedienen, 

Je rijdt er moeiteloos mee over kleine hobbels, zoals lage drempels. Omdat het onderstel vastzit aan de zitting, bewegen je onderlichaam en benen niet ten opzichte van elkaar bij het trippelen. Daardoor belast je je lichaam niet extra als je je zittend op de stoel verplaatst. Door de rem bij de achterwielen kan je zonder gevaar voor omvallen uit de stoel opstaan. De rem en ook de hendel waarmee je de stoel hoger of lager zet, zitten standaard aan de rechterkant. Ben je linkshandig? Dan kan je ze ook aan de linkerkant laten plaatsen. 

Verschillende onderdelen van de trippelstoel zijn verstelbaar, bijvoorbeeld de armleuningen en de rugleuning, maar ook de zithoek. Dat betekent dat je de stoel zo kan laten afstellen, dat jij er optimaal in zit. Je mag niet meer wegen dan 160 kg om met de trippelstoel te rijden. De accu kan je het beste elke week een keer gedurende een uur of 12 opladen.

Je betaalt ongeveer € 2.100,- voor het basismodel. Tegen een meerprijs kan je allerlei accessoires krijgen, zoals: armleggers, verschillende soorten zittingen, hoofdsteunen, voet/beenondersteuningen, andere wielen en remmen.

Deze is te koop voor ongeveer € 2.700,- en kan je vaak ook huren.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische trippelstoel Mondo? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling