Looprek

Looprek Walk Star

Looprek Walk Star

Beoordelingen (0)

Informatie

Met het looprek Walk Star kan je niet alleen lekker buiten lopen: een tip van Ruben. Je kan hem ook binnen gebruiken en je kan ermee sporten. Dan heb je wel een lichtere nodig. De Walk Star helpt je ook om een betere lichaamshouding te krijgen en beter te gaan lopen. Door je terugloopsteun bij de achterwielen rol je niet opeens achteruit. Verder is hij opvouwbaar, zodat je hem mee kan nemen in de auto. De Walk Star is een zogenoemde dorsale loophulp met steun achter de rug. Hij is er al voor kinderen vanaf 2 jaar. 

De Walk Star is een loophulpmiddel dat voor jou op maat kan worden gemaakt. En wil je een mandje hebben, of andere wielen of banden, een goot om je arm in te leggen of steunen voor je heupen, dan is dat mogelijk. Ook kan je verschillende soorten remmen kiezen. De aanschaf van het hulpmiddel loopt via de leverancier. De leverancier zorgt er vervolgens ook voor dat het looprek op maat wordt gemaakt. Er gaat dus enige tijd overheen voordat het hulpmiddel beschikbaar is.

Lees meer over de Walk Star op de website van Otto Bock, de producent.

 

Specificaties

Er zijn 4 verschillende uitvoeringen. Het model is telkens hetzelfde maar de maten verschillen. Het stevige buisframe is verstelbaar en kan je aan je lichaamslengte aanpassen, net als de hoogte van de handgrepen. Het looprek is in vrolijke kleuren verkrijgbaar.

Voor het basismodel betaal je tussen de € 1.100 (de kleinste) en € 1.259 (de grootste). Dit is exclusief btw en eventuele aanpassingen aan bijvoorbeeld de wielen of banden. 

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Looprek Walk Star? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling