Rollator

Rollator ErgoPrimo

Rollator ErgoPrimo

Beoordelingen (0)

Informatie

De rollator ErgoPrimo is anders dan standaard rollators, je loopt bij deze rollator namelijk ‘in’ de rollator en niet erachter. Dit zorgt voor ondersteuning en stabilisatie voor een rechte houding. De rollator heeft een zitje, waar je zonder te hoeven draaien op kan zitten. Je kan de rollator sturen en bewegen met één hand. 

De rollator is door zijn design te gebruiken als trippelstoel. De rollator wordt standaard geleverd met wandelstokhouder, tas en rugsteun. Je kan de rollator inklappen.

 

Specificaties

Er zijn 2 maten van de rollator beschikbaar: small (standaard) en medium.

Small is geschikt voor mensen met een lengte van 1,40 m tot 1,70 m. De rollator zelf is 82 cm lang, 66,5 cm breed en 87 cm hoog. De handgrepen zijn verstelbaar van 87 tot 102,5 cm. De breedte tussen de handgrepen is 45 cm. De zithoogte van de rollator is 62 cm en de zitdiepte 16,5 cm. De draairadius is 89 cm en de diameter van de wielen is 20 cm.

Medium is geschikt voor mensen met een lengte van 1,60 m tot 2 m. De rollator zelf is 85 cm lang, 66,5 cm breed en 92 cm hoog. De handgrepen zijn verstelbaar van 92 tot 107,5 cm. De breedte tussen de handgrepen is 45 cm. De zithoogte van de rollator is 68 cm en de zitdiepte 16,5 cm. De draairadius is 89 cm en de diameter van de wielen is 20 cm.

 

Je kunt de rollator kopen voor ongeveer € 580,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Rollator ErgoPrimo? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling