Rollator

Rollator Gemino 30 Comfort met Pluspakket van Sunrise Medical

Rollator Gemino 30 Comfort met Pluspakket van Sunrise Medical

Beoordelingen (0)

Informatie

De Gemino 30 Comfort rollator met Pluspakket van Sunrise Medical is een lichtgewicht rollator. Deze rollator is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik buiten, maar kun je ook prima binnen gebruiken. De wielen zijn wat groter dan bij de meeste rollators en zijn van een zacht materiaal om oneffenheden buiten te overbruggen. Deze rollator is stevig en heeft een breed en lang loopframe. Met deze combinatie loop je comfortabel, ook over oneffen terrein. Stoepranden, klinkers, een bospad of gewoon een drempel in huis. De grote wielbasis zorgt voor een stabiele rollator met extra loopruimte. De ruime zitting met rugleuning is comfortabel genoeg om even uit te rusten tijdens een wandeling. De Gemini 30 Comfort wordt standaard geleverd met een bagagemand, zitje met rugleuning en een kruk / stokhouder.

De Gemino 30 Comfort wordt geleverd in zilvergrijs, saffierblauw of scarlet rood. Je kunt het pluspakket nog uitbreiden met diverse accessoires. Denk aan verlichting, houder voor paraplu, tafel, of zuurstoffles en nog veel meer.

Specificaties

De Gemini 30 Comfort rollator kun je volledig instellen op jouw lichaamsafmetingen. Deze rollator weegt 7.7 kg zonder mand. De mand is er met één hand gemakkelijk af / aan te klikken. Je kunt deze rollator gebruiken tot  een lichaamsgewicht van 150 kg. En is geschikt voor lichaamslengtes van 150 – 200cm.

De Gemino 30 Comfort met Pluspakket koop je vanaf € 370,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 25 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Rollator Gemino 30 Comfort met Pluspakket van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling