Luchtbed

Elektrisch opblaasbaar luchtbed van Intex

Elektrisch opblaasbaar luchtbed van Intex

Beoordelingen (0)

Informatie

Een gewoon elektrisch opblaasbaar luchtbed kan een geweldig hulpmiddel zijn als je een verhoogd risico hebt om op de grond te vallen. Je hebt bij deze techniek wel iemand nodig die jou helpt om het luchtbed onder je door te draaien en je te begeleiden om uiteindelijk tot zit te komen en op te staan. Bekijk hiervoor het filmpje dat Scouters maakte in het kader van het door ZonMw gesubsidieerde project “Ik wil beter opstaan als ik gevallen ben” via de link onderaan deze pagina. Wil je meer lezen over technieken en hulpmiddelen om op te staan na een val ga dan naar de pagina onder “Ik wil beter” via deze link Ik wil beter opstaan na een val.

Als jij denkt dat een luchtbed een goed hulpmiddel kan zijn voor de eventuele situatie dat jij gevallen bent, dan kan het een fijn gevoel zijn om deze in de buurt te hebben. En het ligt ook nog lekker voor logees

 

Specificaties

Bij het aanschaffen van zo’n luchtbed moet je wel op een paar dingen letten. Het werkt alleen maar als het een extra hoog matras is. Op het filmpje hebben we gebruik gemaakt van een matras, dat wel tot 46cm hoogte opgeblazen kan worden. Ook is het belangrijk dat in opgeblazen toestand het matras zo stabiel mogelijk is, dat slaapt lekkerder voor je logees, maar is ook noodzaak om je een beetje af te kunnen zetten bij het opstaan. De opgeblazen buitenband van het matras, gaf een goede extra mogelijkheid om mee te helpen om tot zit te komen en vast te pakken bij het opstaan. Het door ons gebruikte matras was voorzien van een ingebouwde motor, handig, altijd bij de hand en belemmert niet de getoonde technieken. Eenmaal leeggezogen, gaat ook via het pompje, kun je het matras tot een klein pakketje opvouwen en in de kast zetten.

Het hierbij getoonde matras voldoet aan de bovenstaande eisen en kost  ongeveer € 60,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrisch opblaasbaar luchtbed van Intex? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling