Bedbeugel

Bedbeugel Homecraft

Bedbeugel Homecraft

Beoordelingen (0)

Informatie

Bedbeugel Homecraft houdt je tegen als je richting de bedrand draait en dreigt te vallen. Een goede manier dus om vallen te voorkomen. Bovendien: deze beugel geeft ook steun bij het draaien in bed, of in en uit bed stappen.

De Homecraft is er als enkele en als dubbele beugel. Als enkele beugel heet hij ook wel Hovercraft. Hij is van metaal en niet in hoogte verstelbaar. En hij valt onder medische hulpmiddelen.

Voor welke bedden?

Homecraft is geschikt voor boxsprings, bedden met ombouw en verschillende soorten bodems. Voor één- en tweepersoons bedden. De dubbele beugel is in lengte verstelbaar van 99 tot 144 cm.

Bevestiging

Je schuift de beugel onder het matras. Daar klemt hij omheen, zodat bevestigingsbanden niet nodig zijn. Bij een boxspring moet je wel opletten dat hij goed onder de matras zit, anders kan hij eraf vallen. Heb je een dubbele beugel die goed in elkaar zit geschoven, dan houdt de ene beugel de andere tegen.

 

Specificaties

Afmetingen

  • Hoogte beugel: 47 cm
  • Lengte beugel: 99 – 144 cm (dubbele beugel)
  • Breedte beugel: 33,5 cm (frame), 15 cm (handvat)

Gewicht

  • Maximum gebruikersgewicht enkele beugel 106 kg
  • Maximum gebruikersgewicht dubbele beugel 127 kg

De enkele bedbeugel Hovercraft/Homecraft is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 41,-, de dubbele vanaf circa € 56,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Bedbeugel Homecraft? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling