Sta-op-hulp

Opstahulp Mobi Pro van Human Care

Opstahulp Mobi Pro van Human Care

Beoordelingen (0)

Informatie

De Mobi Pro van Human Care is een opstahulp waarin je nog voor zover mogelijk actief kan meewerken bij het gaan staan en zitten. De Mobi Pro kan een oplossing zijn voor transfers van en naar de stoel, toilet of de rand van het bed. Dit hulpmiddel is wellicht een oplossing als je door verminderde (been)kracht niet meer ongesteund kan overstappen. Je moet wel voldoende rompbalans hebben om tijdens het verrijden stevig te blijven zitten of staan in de Mobi Pro. Ook heb je altijd iemand nodig die de Mobi Pro voor jou verrijdt.

Voor de transfer zet je je voeten op de stroeve voetenplaat en trek je je op aan de stevige beugel. Tot je stevig staat. Zo train je ook tijdens de transfer nog een beetje je spieren en bewegelijkheid. De twee naar beide kanten wegdraaibare zitvlakken kunnen achter je gesloten worden waarna je er tegen steunen kunt in een zit-sta stand. Dit is meestal prettig als je een stukje moet rijden met de Mobi Pro.

 

Specificaties

De Mobi Pro van Human Care is geschikt voor het gebruik in slaap- en badkamer en toilet (past om de meest gangbare toiletten).

Er zijn twee uitvoeringen van de Mobi Pro:

  • De MobiPro met een vast onderstel
  • De MobiPro Flexi, waarbij de poten mechanisch gespreid / gesloten kunnen worden om makkelijker om verschillende afmetingen stoelen en de toiletpot heen te passen.

De verkoopprijs is vanaf € 1.795,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Opstahulp Mobi Pro van Human Care? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling