Aankoppelbike

Handbike QUICKIE Attitude Hybrid van Sunrise Medical

Handbike QUICKIE Attitude Hybrid van Sunrise Medical

3.9
Beoordelingen (2)

Informatie

De QUICKIE Attitude Hybrid is een hybride handbike van Sunrise Medical speciaal ontwikkeld voor recreatief gebruik.

Specificaties

Door met deze handbike te fietsen vergroot je de kracht in je armen en werk je aan je uithoudingsvermogen. Je kunt heel eenvoudig de elektrische rij-ondersteuning aanzetten, gewoon als je wat harder wilt fietsen, bij tegenwind of om een heuvetje te nemen. Een heerlijke oplossing alleen of om samen met vrienden een fietstocht te maken.

Technische eigenschappen

De QUICKIE Attitude Hybrid heeft een 250 watt elektrische motor die jou in staat stelt langere afstanden af te leggen en ook in heuvelachtig landschap goed presteert. Je kunt een maximale snelheid bereiken van 25 km/u. De Hybrid heeft een 14.5 Ah Lithium-ion-accu. Wanneer je meefietst wek je zelf energie op om nog langere afstanden te kunnen rijden. De fietscomputer geeft de resterende accucapaciteit aan via de accu-indicatiemeter op het scherm.

De QUICKIE Attitude Hybrid heeft een 14” voorwiel. En is standaard uitgevoerd met een 10 versnellingen derailleur. Je schakelt heel gemakkelijk tussen de verschillende versnellingen met een triggershift ingebouwd in een van de handvaten.

Een goede schijfrem zorgt ervoor dat je snel vaart kunt verminderen en tijdig stoppen.

Deze combinatie zorgt voor een snelle en wendbare hybride handbike, waarmee je je vrienden op de fiets makkelijk bij kunt houden ook bij tegenwind en een heuvel op.

Je koppelt de handbike heel eenvoudig in een paar seconden aan je rolstoel. Via onderstaande link naar Sunrise Medical kun je een filmpje vinden over het aankoppelen.

Opties

Je kunt kiezen uit veel frame kleuren en extra accessoires, zoals een snelheidsmeter, spatbord bel, achteruitkijkspiegel, bidonhouder en bagagedrager. 

Op de site van Sunrise medical lees je nog meer details over deze hybride handbike en kun je ook zelf een datum invoeren om een vrijblijvende proefrit te maken.

Op de site van Sunrise Medical kun je bij de prijslijst alle opties en de daarbij horende prijzen bekijken.

De basis uitvoering van de Hybrid kost € 6.444

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Handbike QUICKIE Attitude Hybrid van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling