Aankoppelbike

Handbike QUICKIE Attitude van Sunrise Medical

Handbike QUICKIE Attitude van Sunrise Medical

3.3
Beoordelingen (1)

Informatie

De QUICKIE Attitude is een handbike van Sunrise Medical speciaal ontwikkeld voor recreatief gebruik.

Specificaties

Door met deze handbike te fietsen vergroot je de kracht in je armen en werk je aan je uithoudingsvermogen. En ondertussen kun je er natuurlijk een mooie tocht maken.

Technische eigenschappen

De QUICKIE Attitude heeft een 14” voorwiel. Je kunt kiezen uit een 8 versnelling model of een met een derailleur met 33 versnellingen, Je schakelt heel gemakkelijk tussen de verschillende versnellingen met een triggershift ingebouwd in een van de handvaten.

Een goede schijfrem zorgt ervoor dat je snel vaart kunt verminderen en tijdig stoppen.

Deze combinatie zorgt voor een snelle en wendbare handbike, waarmee je je vrienden op de fiets bij kunt houden.

Je koppelt de handbike heel eenvoudig in een paar seconden aan je rolstoel, Via onderstaande link naar Sunrise Medical kun je een filmpje vinden over het aankoppelen.

Opties

Je kunt kiezen uit veel frame kleuren en extra accessoires, zoals een snelheidsmeter, spatbord bel, achteruitkijkspiegel, bidonhouder. 

Op de site van Sunrise medical lees je nog meer details over deze handbike en kun je ook zelf een datum invoeren om een vrijblijvende proefrit te maken.

Als je op de site van Sunrise Medical naar de prijslijst gaat, kun je heel gemakkelijk alle opties en de daarbij horende prijzen bekijken.

De basis uitvoering kost € 3.925

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Handbike QUICKIE Attitude van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling