Balansrolstoel

Elektrische balansrolstoel AddSeat

Elektrische balansrolstoel AddSeat

Beoordelingen (0)

Informatie

De balansrolstoel van het merk AddSeat werd geïmporteerd in Nederland door de balansrolstoelen specialist 2KERR. Zover ons bekend is sinds 2023 deze stoel alleen nog in Zweden te koop. Het bijzondere van de AddSeat is dat je zelf de ideale rijhoogte bepaalt met de in hoogte verstelbare zitting.

Comfort

De lucht geveerde zitting geeft veel comfort tijdens het rijden over hobbelige ondergrond. In zijn algemeenheid rijden alle balansrolstoelen goed over oneffen ondergrond, de AddSeat vangt door de lucht geveerde zitting de schokken goed op. In combinatie met het krachtige Segway platform rijdt de AddSeat soepel in elke situatie.

 

Specificaties

Technische eigenschappen

De AddSeat heeft een maximum snelheid van 20 km per uur en een actieradius van 30 km. Je laadt de AddSeat op in 3-4 uur. De AddSeat weegt 60kg. Zelf kun je de AddSeat gebruiken tot een maximaal gewicht van 100kg.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische balansrolstoel AddSeat? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling