Balansrolstoel

Elektrische balansrolstoel Bi-Go

Elektrische balansrolstoel Bi-Go

4.5
Beoordelingen (1)

Informatie

De Bi-Go balansrolstoel is een van de balansrolstoelen, die 2KERR voert.

 

Specificaties

De Bi-Go is geschikt als je zelf je transfer kan maken en je romp goed kan gebruiken. De elektrische rolstoel kan tot 110 kg dragen en weegt zelf ongeveer 60 kg. Je kan met een volle accu ongeveer 30 km rijden.  Opladen van de accu duurt 3-4 uur. De Bi-Go gaat ongeveer 20 km/u. De rugleuning kan je eventueel inklappen. De voetsteunen en het stuur zijn verstelbaar.

Over het aanvragen van een balans rolstoel, staat een uitgebreid artikel op de site van MSWEB

De Genny ken je vast: de rolstoel op 2 wielen, gemaakt op het Segway-principe. Een mooie rolstoel met veel tevreden gebruikers, maar wel prijzig: ruim € 20.000,-. Dat kan anders, vond Mobiel, een bedrijf gespecialiseerd in auto-aanpassingen. Ze versimpelden de rolstoel, plaatsten de zitting lager voor een makkelijker transfer, en wisten zo de kosten te beperken naar ongeveer € 11.000,- voor de Bi-Go. Ook deze elektrische rolstoel is in verschillende modellen en typen (bijvoorbeeld off road) verkrijgbaar.

 

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 15 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische balansrolstoel Bi-Go? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling