Balansrolstoel

Elektrische balansrolstoel Genny via 2KERR

Elektrische balansrolstoel Genny

4.3
Beoordelingen (3)

Informatie

De Genny van 2KERR is een elektrische balansrolstoel die is gemaakt op basis van de Segway techniek. Kortweg betekent dat dat je de rolstoel met je bovenlichaam bestuurt. Door naar voren te bewegen ga je vooruit en als je naar achteren helt, rem je af. Met de compacte bedieningshendel tussen je benen, stuur je. Dit kan ook met één hand. De stoel kan om zijn as draaien, dus kun je in een kleine ruimte je nog steeds goed verplaatsen.

Specificaties

Als je je bovenlichaam goed kan gebruiken en je romp stabiel is, is de Genny een comfortabele en heel compacte, elektrische rolstoel voor jou. Bijzonder aan de Genny is de hoogte: de stoel is hoger afgesteld dan de meeste elektrische rolstoelen, waardoor je meer op de hoogte van staanden komt. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan maximaal 12 km/u. De Genny rijdt 30 km op een volle accu en kan mensen tot maximaal 90 kilo dragen. Hoog is de stoel 67 cm, breed 63 en lang 69 cm.

De ervaringen die wij horen met de Genny zijn heel positief. De elektrische rolstoel wordt echter niet meer geproduceerd. 2KERR heeft af en toe een gebruikt exemplaar te koop rond de € 6.000,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische balansrolstoel Genny via 2KERR? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling