Balansrolstoel

Elektrische balansrolstoel Omeo van 2KERR

Elektrische balansrolstoel Omeo van 2KERR

Beoordelingen (0)

Informatie

De elektrische balansrolstoel Omeo van 2KERR is vooral wat voor jou als je echt super actief wilt rijden. Het bijzondere van de Omeo in de serie balansrolstoelen is, dat je deze balansrolstoel volledig door het bewegen van je bovenlichaam bestuurt. Dus zonder handen aan het stuur.

 

Specificaties

Speciale techniek

Het rijden met een Omeo balansrolstoel is met name geschikt voor actieve rollers die een uitdaging niet uit de weg gaan. Waar je bij een Genny of een Freee gebruik maakt van een stuur om naar links of rechts te gaan, gebruik je bij de Omeo alleen je bovenlichaam. Deze techniek vraagt iets meer van jou als berijder, maar geeft een heel vrij gevoel, je houdt je handen vrij voor andere dingen, zoals het begeleiden van je hond of paard. Wil je manoeuvreren in een kleine ruimte of wat gecontroleerder rijden, of even iets pakken uit het schap in de supermarkt dan schakel je eenvoudig en snel over naar sturen met de joystick.

Technische eigenschappen

De Omeo heeft een maximum snelheid van 20 km, een actieradius van 30 km. Je laadt de Omeo op in 3-4 uur. De Omeo weegt 65kg. Zelf kun je de Omeo gebruiken tot een maximaal gewicht van 110kg.

Proefrit

Zelf de Omeo uitproberen? Maak een ritje op het testparcours bij  2KERR, de Nederlandse importeur van de elektrische balansrolstoel.

Omeo aanvragen bij Wmo of UWV

2KERR heeft zich gespecialiseerd in balansrolstoelen. Als na een proefrit een van de balansrolstoelen een goede oplossing biedt voor jouw mobiliteit wensen, dan helpen de medewerkers van 2Kerr je met het opstellen van een goede motivatie waarom deze rolstoel de oplossing is voor jou. Met deze beschrijving kun je zelf de balansrolstoel bij de gemeente (Wmo) of UWV aanvragen.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische balansrolstoel Omeo van 2KERR? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling