Elektrische rolstoel

Elektrische rolstoel F5 Corpus van Permobil

Elektrische rolstoel F5 Corpus van Permobil

4
Beoordelingen (9)

Informatie

De F5 Corpus is een elektrische rolstoel van Permobil die je naar achter kunt kantelen, zowel het zitvlak als de rugleuning. 

 

Specificaties

De stijlvolle stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt voor jou op maat gemaakt. Het is een ideale stoel voor gebruikers die behoefte hebben aan mobiliteit die is afgestemd op een actief buitenleven en die veel op verschillende oppervlakken moeten rijden of regelmatig grotere afstanden moeten afleggen. De F5 Corpus heeft een korte draaicirkel, waardoor het een adequaat hulpmiddel is voor binnen- en buitengebruik.

Door het Agile veersysteem en de soepele 4-polige motoren is de F5 Corpus de beste keuze voor mensen die gebruik maken van alternatieve besturingen en voor gebruikers met spasticiteit of andere trillingsgevoelige aandoeningen.

Met een volle accu kun je 25 tot 35 km vooruit.

Met de F5 Corpus kun je maximaal 12 km/u rijden.

 De prijs is afhankelijk van je wensen en van de accesoires die je er bij wilt.

Deze stoel is te koop vanaf ca € 35.000,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische rolstoel F5 Corpus van Permobil? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling