Elektrische rolstoel

Elektrische rolstoel QUICKIE Q300 M Mini van Sunrise Medical

Elektrische rolstoel QUICKIE Q300 M Mini van Sunrise Medical

Beoordelingen (0)

Informatie

De elektrische rolstoel QUICKIE Q300 M Mini van Sunrise Medical Is de nieuwste elektrische rolstoel in de QUICKIE reeks.

Specificaties

Opvalland is het compacte ontwerp, een breedte van slechts 52 cm en een draaicirkel van 112 cm.

Toepassing

Genoemde breedte en kleine draaicirkel geven je veel bewegingsvrijheid ook in kleine ruimtes. Toch heeft deze QUICKIE ook buiten goede prestaties. Je kun er een stoeprand mee nemen tot 7 cm. De 14” aandrijf wielen maken het ook mogelijk om op oneffen terrein te rijden. En je kunt er een behoorlijke afstand mee afleggen; Actieradius is 36 km.  Je rijdt met de QUICKIE Q300 M Mini maximaal 4,8 km/u.

Zithoogte

De zithoogte kan individueel afgesteld worden met als laagste stand 41 cm. Dat kan handig zijn als je vanuit je elektrische rolstoel een auto wilt besturen. Met het elektrische C-ME systeem kun je je zitting met wel 30 cm omhoog brengen. Dit kan in stilstand, maar ook gewoon tijdens het rijden. Zo ben je op gelijke hoogte met anderen en kan je hoger rijken om iets te pakken. Kan ook handig zijn als je een transfer maakt.

Flexibele rugleuning

De QUICKIE Q300 M Mini heeft een flexibele rugleuning, die heel precies op jouw rug kan worden afgesteld. Ook de geïntegreerde zij-ondersteuningen kunnen onafhankelijk van elkaar ingesteld worden om jou de gewenste stabiliteit te geven, Je kunt heel precies zien hoe dit werkt in het filmpje.

Bediening

Standaard bedien je deze rolstoel met een joystick, maar er zijn natuurlijk ook andere opties. Met het heldere paneel kun je niet alleen alle functies van je stoel bedienen, maar kun je ook tot maximaal 4 apparaten bedienen in je omgeving, zoals je telefoon, computer, of tablet. We raden je aan om alle opties te lezen op de site van de leverancier of je aan te melden voor een proefrit.

Andere elektrische opties

  • Verstelbare beensteunen; hiermee breng je je benen naar boven en beneden, goed voor je bloedsomloop en het voorkomen van gezwollen benen. Door de automatische aanpassing van de lengte blijf je in alle standen goed zitten.
  • De zit-lift kan je niet alleen in de hoogte laten variëren, maar ook in de zithoek, je kunt tot wel 30° achteroverleunen. Het variëren van je houding biedt meer zitcomfort en helpt mee bij de drukverdeling.

Uiterlijk

Je kunt het uiterlijk van je eigen stoel samenstellen met een uitgebreide keuze uit veel kleuren en designs voor het frame en de bekappingen.

 

De prijs van de QUICKIE Q300 M Mini start bij € 9.020,-, op de site van de leverancier vind je een uitgebreide prijslijst met een overzicht van alle accessoires en opties en de daarbij horende prijzen.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische rolstoel QUICKIE Q300 M Mini van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling