Elektrische rolstoel

Elektrische rolstoel Zoom

Elektrische rolstoel Zoom

4.7
Beoordelingen (19)

Informatie

Elektrische rolstoel

 

 

Specificaties

Met deze elektrische rolstoel kan je alle ondergronden betreden: zand, modder, heuveltjes, hobbelige straten met tegels, noem maar op. De 4 wielen van de stoere rolstoel houden op elke ondergrond contact met de grond, dankzij de 4-wielaandrijving en de banden met grof patroon.

De stoel is vooral goed buiten te gebruiken en uitstekend voor de natuur. De grove banden, uitvoering in felle kleuren en het naar achteren gekantelde kuipstoeltje, maken de Zoom een opvallende en stoere rolstoel. De stoel kan maximaal 20 km/u. Met een volle accu kan je maximaal 40 km vooruit (afhankelijk van de ondergrond waarop je rijdt). De stoel is verkrijgbaar in het zwart, met eventueel elders nog een andere kleur. De rolstoel kan mensen tot maximaal 100 kilo dragen. De stoel is 67 cm hoog, 63 cm breed en 69 cm lang.

De gebruikers van de Zoom zijn 4,5 tot 77 jaar oud en hebben de meest uiteenlopende beperkingen, aldus Remko Teunissen van Zoomability Nederland.

De rolstoel wordt door sommige gemeenten (deels) vergoed.

Verkrijgbaar vanaf ongeveer € 13.650 euro, ook voor kinderen.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 15 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische rolstoel Zoom? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling