Handbewogen rolstoel

O4 Wheelchairs Flow type reeks handgedreven rolstoel

O4 Wheelchairs handgedreven rolstoel, specifiek op maat van de gebruiker gemaakt

4.9
Beoordelingen (4)

Informatie

De O4 Wheelchairs-rolstoel is een lichte, handgedreven rolstoel die volledig op maat voor jou gemaakt wordt. Door de lage zitdruk en rolweerstand, kun je er licht mee rijden.  De rugleuning is comfortabel instelbaar, net als de arm-hoepelverhouding. Eerst was er hun Hopper reeks, die nu verbeterd onder de naam Flow in diverse uitvoeringen verkrijgbaar is.

 

Specificaties

Deze rolstoelen worden op de ergonomische maten van de gebruiker afgestemd, dus typisch maatwerk, waarbij een pas-sessie hoort door een terzake kundige consulent, die tevens een 3D scan van rolstoel met gebruiker erin opneemt als referentie. Vanuit die gegevens wordt de uiteindelijke maatvoering in productie gegeven.
De bemiddeling verloopt vooral via hun dealer netwerk.  O4 is er ook een voorstander van om met hun producten eerst een tijdje proef te rijden!

 

De rolstoel is te koop vanaf ca. € 7.650,- . Kijk daarbij naar de financiële support van jouw gemeente in het kader van Wmo, of vraag hulp van een ergotherapeute of jouw revalidatie behandel-team ! Bij O4 kun je een pasafspraak maken, maar ook firma's als Welzorg, Medipoint, RSR enz. verzorgen dit werk  als dealer (met wisselend succes). Vraag jouw consulent dus naar zijn kennis en ervaring daaromtrent.  In het kader van Wmo is vaak de verstrekkende gemeente de eigenaar, en jij als gebruiker hebt de rolstoel in bruikleen, maar hou als gebruiker zelf de regie bij de uiteindelijke configuratie!

En wil de gemeente of ingeschakelde dealer geen O4 rolstoel verstrekken, vraag dan een Persoonsgebonden Budget aan (PGB)

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met O4 Wheelchairs Flow type reeks handgedreven rolstoel? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling