Handbewogen rolstoel

Rolstoel RGK Hi Lite met ergozit

Rolstoel RGK Hi Lite met ergozit

4.8
Beoordelingen (2)

Informatie

De RGK Hi Lite is een lichtgewicht rolstoel met een minimalistisch ontwerp. Het frame bestaat uit zo min mogelijk buizen en de buizen zijn dun in vergelijking met andere rolstoelen. De stoel is leverbaar in aluminium en titanium, en met verschillende maten achterwielen. Er is ook keuze in duwhandvatten, bekleding, zitbescherming en armsteunen.

Specificaties

De RGK Hi Lite is een maatproduct. De rolstoel wordt volledig voor jou op maat gebouwd en aan jouw lichaamslengte en lichaamsbouw aangepast. Ook met je persoonlijke behoeften wordt rekening gehouden. De zitting en de rugleuning worden individueel voor je afgesteld. Daardoor hebben je zitvlak en je rug de best mogelijke ondersteuning. De rolstoel kan tot 120 kg dragen. Je kan hem binnen- en buitenshuis gebruiken. Om langere ritten te maken, kan je een handbike (Tracker) aanschaffen (zie foto van Anne links) of een elektrsiche ondersteuning voor je rolstoel. De rolstoel gaat daarmee ook sneller. Je houdt met gemak een fiets bij. Door het ergonomische zitsysteem van de stoel, heb je optimale zit- en rugondersteuning.

Prijs is afhankelijk van je wensen. Een rolstoel wordt soms vergoed via de gemeente (Wmo, Wet Maatschappelijke ondersteuning)

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Rolstoel RGK Hi Lite met ergozit? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling