Actieve tillift

Autonome stalift Struzzo

Autonome transfer Struzzo

3.8
Beoordelingen (1)

Informatie

Op het eerste Scouters Testival is de Struzzo, een innovatieve stalift, door veel van de testers uitgeprobeerd. Dit hulpmiddel kan een uitkomst bieden om  transfers volledig zelfstandig te maken. Je hoeft niet meer te wachten op hulp dus. 

Specificaties

De stalift Struzzo werkt zonder tilbanden. Door op een lepel te schuiven vanuit zit in je stoel, toilet of bed kun je goed ondersteund door rug-,  knie- en buiksteun jezelf in een staande positie brengen. En met de Struzzo kun je zelf rijden. Met een joystick positioneer je jezelf eenvoudig op de gewenste plaats. De Struzzo geeft een comfortabele en veilige ondersteuning, zelfs als je niet kunt staan. Zelf uitproberen of de Struzzo voor jou de juiste oplossing is, is natuurlijk essentieel. Maak een afspraak met de leverancier.

Voor de Struzzo zijn diverse accessoires ontwikkeld waarmee de basis Struzzo gepersonaliseerd kan worden.

Met de remote control kun je de struzzo op afstand verplaatsen.

Met een goede indicatie wordt de Struzzo door de WMO vergoed en kost tussen de € 7.700,- en € 8.700,-, afhankelijk van accessoires zoals o.a. een toiletzitting.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Autonome stalift Struzzo? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp