Actieve tillift

Stalift ISA Compact van Invacare

Stalift ISA Compact van Invacare

Beoordelingen (0)

Informatie

De stalift ISA Compact van Invacare helpt je vanuit een zittende positie tot stand en van stand tot zit. Grofweg is dit hulpmiddel geschikt voor mensen die niet zelf op kunnen staan, maar wel tot een staande positie gebracht kunnen worden, enig gewicht op tenminste een been kunnen houden en enige rompbalans hebben. In vaktermen ook wel mobiliteitsklasse C genoemd. Mocht je last hebben van je schouder(s) moet je opletten dat de tilband niet te veel richting je oksels schuift en extra druk geeft op je schoudergewricht(en). Soms helpt het om de tilband te sluiten met een buikband, zodat de band minder omhoog schuift.

Uniek aan deze stalift is de uitschuifbare hefarm en de kantelbare en in hoogte verstelbare kniesteun. Met deze verstellingen kun je de lift tot op zekere hoogte individueel aanpassen.

Je kunt de ISA Compact gebruiken in combinatie met een tweepunts tilband voor een transfer van zit naar stand en van stand naar zit. Voordeel daarvan is, dat je zelf nog wat mee kunt mee bewegen, zover dat binnen jouw mogelijkheden behoort. Ook handig voor een transfer naar en van het toilet. Degene die jou helpt kan eenvoudig in staande positie jouw kleding aan / uit doen.

De ISA Compact kan ook in combinatie met een vierpunts tilband gebruikt worden, dan gaat de transfer van zit naar zit en blijf je ook tijdens de transfer in een zittende positie. Deze methode is minder geschikt voor het aan- uitkleden.

 

Specificaties

De ISA Compact heeft een relatief kleine wielbasis en is geschikt voor gebruikers met een maximaal gewicht van 140 kg. De hoog / laag beweging en pootspreiding wordt gevoed door een accu. Deze accu moet regelmatig opgeladen worden in de bijgeleverde acculader. Met een nieuwe accu kun je zo’n 80 keer een transfer maken.

De stalift ISA Compact van Invacare kost rond de € 3600,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 25 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Stalift ISA Compact van Invacare? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp