Passieve tillift

Passieve tillift HeavyMOVE van JOYinCARE

Passieve tillift HeavyMOVE van JOYinCARE

Beoordelingen (0)

Informatie

De passieve tillift HeavyMOVE van JOYinCARE is een specifieke tillift, die als je geen steun kunt nemen op een of beide benen en onvoldoende rompbalans hebt (ook wel Mobiliteitsklasse D of E genoemd) een oplossing biedt voor je transfers, ook als je een wat hoger gewicht hebt.  Met de HeavyMOVE word je ‘passief’ getild vanuit een liggende of zittende houding. Je hoeft weinig mee te kunnen werken. Ook kun je na een eventuele val met deze lift van de grond getild worden.

Om fysieke overbelasting door het manoeuvreren bij degene die de lift bedient te voorkomen, is de HeavyMOVE standaard uitgevoerd met elektrische rijondersteuning. Die wordt bediend met een joystick die ook los in de hand te nemen is waardoor de bediener van de lift altijd dichtbij jou kan blijven tijdens het verrijden. De HeavyMOVE heeft een 4-punts juk, daaraan wordt de tilband met lussen vastgehaakt.

Ook de hoog/laag beweging en het spreiden / sluiten van de poten wordt elektrisch aangestuurd. De accu haal je uit de lift voor het opladen en plaatst deze in de mee geleverde acculader.

Realiseer je dat bij zwaardere mensen en soms afwijkende lichaamsmaten soms een tilband op maat nodig is. Dit kan het comfort voor jou tijdens de transfers enorm vergroten. De leverancier kan dit volgens de eigen website snel leveren.

 

Specificaties

Deze lift mag tot maximaal 350 kg belast worden.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Passieve tillift HeavyMOVE van JOYinCARE? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp