Passieve tillift

Passieve tillift Maxi Move van Arjo

Passieve tillift Maxi Move van Arjo

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de passieve tillift Maxi Move van Arjo kun je volledig passief (Mobiliteitsklasse D en E) worden verplaatst naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer. 

De Maxi Move is standaard voorzien van een elektrische pootspreiding. De oplaadbare accu is uitneembaar en kan opgeladen worden in de bijgeleverde acculader. Alle bewegingen zijn te bedienen op de afstandsbediening, zodat degene die jou helpt bij de transfers altijd dicht bij jou kan staan.

De Maxi Move kan uitgerust worden met een elektrisch bedienbaar vierpunts kanteljuk. Met dit juk kun je gemakkelijk in de gewenste houding gebracht worden; rechtop zittend of half liggend en alle standen daartussen. Dit maakt ook het van de vloer tillen eenvoudig. Word je liever getild met tweepunts tilbanden met lussen, dat kan ook met de Maxi Move. En er is een frame voor volledig liggend tillen.

Omdat de Maxi Move een verticale beweging maakt, is het ophangpunt van de tilbeugel een starre verbinding, de tilbeugel kan 360 graden gedraaid worden, maar schommelt niet. De lift heeft een groot verticaal bereik, handig als je vaak van de grond tilt.

 

Specificaties

Met de Maxi Move tillift kan getild worden tot een gewicht van 227 kg. Er is ook een uitvoering met extra lange tilarm, handig als je een grote elektrische rolstoel hebt of andere stoel waar je met een korte arm niet goed boven kunt komen. Maximale belasting van deze versie is 130 kg.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 25 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Passieve tillift Maxi Move van Arjo? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp