Passieve tillift

Passieve tillift Victor van Tiltechniek

Passieve tillift Victor van Tiltechniek

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de passieve tillift Victor van Tiltechniek kun je volledig passief (Mobiliteitsklasse D en E) worden verplaatst naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer.  De tillift is standaard voorzien van een makkelijk te bedienen elektrische pootspreiding. De oplaadbare accu is afneembaar en kan opgeladen worden in de bijgeleverde acculader.

Victor kan uitgerust worden met een elektrisch bedienbaar vierpunts kanteljuk. Met dit juk kun jegemakkelijk in de gewenste houding gebracht worden; rechtop zittend of half liggend en alle standen daartussen. Dit maakt ook het van de vloer tillen eenvoudig. Word je liever getild met tweepunts tilbanden met lussen, of met de Surehands tilbeugel van Tiltechniek, dat kan ook met Victor. De Surehands tilbeugel heeft als voordeel dat je zelf of degene die jou helpt onderkleding kan aan- of uittrekken, hangend in de lift. Daardoor kun je direct vanuit de stoel naar de toilet.

Tiltechniek heeft een breed assortiment tilbanden voor de twee soorten ophangbeugels. Dus laat je goed voorlichten bij een passing of proefplaatsing. Een ergotherapeut kan je daar natuurlijk bij helpen, en kan ook de aanvraag bij de WMO voor jou verzorgen.

Specificaties

Met de Victor tillift kan getild worden tot een gewicht van 225 kg.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Passieve tillift Victor van Tiltechniek? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp