Passieve tillift

Passieve tillift Viking L en XL van Lopital

Passieve tillift Viking L en XL van Lopital

Beoordelingen (0)

Informatie

De passieve tilliften Viking L en XL hebben hebben extra grote wielen om het verrijden te vergemakkelijken. Heeft de vloer een glad en hard oppervlak, dan zou deze verrijdbare lift een oplossing kunnen zijn om met een hoger lichaamsgewicht volledig passief te worden verplaatst naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer. Je hoeft daarvoor niet zelf mee te kunnen helpen tijdens de transfer, in vaktermen ook wel mobiliteitsklasse D en E genoemd.

Let wel goed op of het niet te zwaar is voor degene die de lift moet verrijden, is dat wel het geval dan zou je aan een plafondlift of een elektrisch aangedreven lift kunnen denken.

Bij deze tilliften kan je gebruikmaken van verschillende tilbanden, afhankelijk van de actie die je moet uitvoeren, b.v. tillen, toiletgang, loopoefeningen. Ook is het mogelijk om vanaf de grond getild te worden, wat fijn is mocht je op de grond zijn gevallen. Met een specifieke loopbroek in combinatie met armsteunen kan je in de lift ondersteund ook loopoefeningen doen. De lift kan ook uitgebreid worden met een stretcher frame en een tilband voor liggend tillen, dan kun je horizontaal verplaatst worden.

Specificaties

De Viking L en XL hebben een tilcapaciteit respectievelijk 250 en 300 kg. De Viking L weegt 40kg, de Viking XL 43kg.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Passieve tillift Viking L en XL van Lopital? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp