Passieve tillift

Passieve tillift Viking M met toiletband van Lopital

Passieve tillift Viking M met toiletband van Lopital

Beoordelingen (0)

Informatie

De Viking M is een aluminium lift en weegt zelf 35 kg. Met de Viking M kun je volledig passief getild en verplaatst worden naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer. Je hoeft daarvoor niet zelf mee te kunnen helpen tijdens de transfer, in vaktermen ook wel mobiliteitsklasse D en E genoemd.

Lopital heeft een groot assortiment tilbanden, allemaal uitgevoerd met lussen met verschillende verstelmogelijkheden. Daardoor kun je de houding in de tilband aanpassen aan jouw behoefte, bijvoorbeeld wat naar achteren hangend, of juist rechtop zittend. De lift is behalve met de gewone tilband ook te gebruiken met een tilband die speciaal is ontwikkeld voor toiletgebruik (zie filmpje). De omvang van de tillift maakt dat deze ook goed gebruikt kan worden in een kleinere toiletruimte. Bij gebruik van de toiletband is het mogelijk om hangend in deze tilband de onderkleding uit en aan te laten doen. De tilband heeft een fixatie band rond het middel voor extra veiligheid. 

De Viking M kan ook uitgevoerd worden met een martervest of tilbroek voor loopoefeningen. In combinatie met de armsteunen, die aan de lift vast zitten, kan je dan desgewenst thuis ondersteund lopen. Dat kan een  een mooie aanvulling zijn op het revalidatie proces.

Specificaties

De passieve tillift Viking M van Lopital heeft voor zijn omvang en gewicht een grote tilcapaciteit, namelijk 205 kg. De lift is elektrisch aangedreven, waardoor de hoog/laag beweging, zowel als de pootspreiding en sluiting bediend kan worden met de handbediening. In de tillift zit de acculader ingebouwd en kan verbonden worden middels een snoer op het lichtnet.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Passieve tillift Viking M met toiletband van Lopital? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp