Plafondlift

Plafondlift HeliQ van Human Care

Plafondlift HeliQ van Human Care

Beoordelingen (0)

Informatie

De plafondlift HeliQ van Human Care is een tilsysteem waarmee je volledig passief, ook wel Mobiliteitsklasse D en E genoemd, wordt verplaatst tussen een bed, stoel, toilet of vanaf de vloer. Voordeel van een plafondlift; geen last van een oneffen vloer, vloerbekleding of een beperkt vloeroppervlak. Voor degene die jou helpt is een plafondlift veel lichter te bedienen dan een verrijdbare lift, geen duwen en trekken.

Het draagsysteem kan uit een rail langs het plafond bestaan waardoor je binnen de ruimte langs die rail verplaatst kan worden. Ook bestaat de Heliq in een uitvoering, dat je twee geleiders langs de muur laat bevestigen met een dwarse verbinding tussen de geleiders, waardoor je op alle plekken in de ruimte met deze lift kan komen, ook wel XY-, of H-systeem genoemd. De HeliQ bedien je met een afstandsbediening en is volledig elektrisch. Het systeem wordt in de rail opgeladen. De Heliq slaat automatisch gegevens over het gebruik op.

De HeliQ plafondlift kan uitgevoerd worden met een tweepuntsjuk met lussenbanden, een vierpunts kanteljuk met tilbanden en clips. Het vierpunts kanteljuk kan handbediend of elektrisch geleverd worden.

Human Care heeft een ruim assortiment tilbanden passend bij de verschillende tiljukken, en van divers materiaal en uitvoering. Dus laat je goed voorlichten om uit te zoeken wat bij jou past. Een ergotherapeut kan je daarbij helpen. Ook voor een aanvraag bij de WMO.

Specificaties

De lift is verkrijgbaar met drie verschillende hefvermogens, gewichten tot:

  • 150 kg,
  • 220 kg
  • 300 kg

De  Prijs is natuurlijk sterk afhankelijk van de uitvoer en montagekosten ter plaatse.

Prijs van de cassettes:

  • Heliq 150kg vanaf €3015
  • Heliq 220kg vanaf €3135
  • Heliq 150kg vanaf €4025

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 15 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Plafondlift HeliQ van Human Care? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp