Plafondlift

Plafondlift Maxi Sky 1000 van Arjo

Plafondlift Maxi Sky 1000 van Arjo

Beoordelingen (0)

Informatie

De Maxi Sky 1000 van Arjo is een plafondlift systeem waarmee je goed volledig passief getild kunt worden ook al weeg je wat meer, of is er sprake van obesitas. En als mensen die jou helpen goed met de Maxi Sky 1000 overweg kunnen, kunnen ze ook het systeem gebruiken voor de verzorging en verplaatsing in bed zonder veel fysieke belasting. Dat kan met een speciale tilband, de herpositionering tilband, een soort laken, dat op diverse manieren aan het juk bevestigd kan worden. Fijn voor jou ook, want het scheelt veel sjorren en trekken. Of kijk eens naar de beentilband, kan ook handig zijn tijdens de verzorging.

De lift cassette kan aan een wat je noemt “free standing” systeem gekoppeld worden. Dat systeem kan los in een kamer geplaatst worden. Of de lift cassette wordt aan een rail aan het plafond gemonteerd, waardoor je onder de rail verplaatst kunt worden.

Aan de lift cassette is een vierpunts tiljuk bevestigd, speciaal ontworpen voor mensen met een grotere omvang. Het geeft veel ruimte voor degene die getild wordt, Arjo heeft een groot assortiment tilbanden, die speciaal geschikt zijn voor dit juk.

De lift wordt bediend middels een handbediening en is uitgevoerd met een extra trekkoord voor een eventuele noodstop. De Maxi Sky 1000 mag maximaal belast worden met 455 kg. 

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Plafondlift Maxi Sky 1000 van Arjo? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp