Traplift

Traplift Swing van ThyssenKrupp Encasa

Traplift Swing van ThyssenKrupp Encasa

4.3
Beoordelingen (2)

Informatie

De traplift Swing van ThyssenKrupp Encasa is speciaal gemaakt voor smalle of steile trappen met een bocht, getipt door Marian. Je bedient de traplift met een joystick en anderen kunnen tegelijkertijd met jou gebruikmaken van de trap. De prijs van de traplift Swing van ThyssenKrupp is afhankelijk van jouw eigen wensen en de vorm van je trap. 

Door het start/stopsysteem houdt de Swing automatisch stil boven en beneden aan het einde van de rail. De railbuis waarlangs de traplift omhoog en naar beneden gaat, heeft een doorsnede van maar 8 cm. Met de stoel volledig opgeklapt, is de lift slechts 34 cm breed. Hierdoor neemt de traplift weinig ruimte in als hij stilstaat. Je mag op de traplift plaatsnemen tot een gewicht van 125 kg. De Swing past ook op wenteltrappen. De noodbeveiliging zorgt ervoor dat je altijd naar beneden komt mocht de elektriciteit uitvallen. Je kunt kiezen voor stoffen of lederen bekleding.

 

De prijs van de traplift Swing van ThyssenKrupp is afhankelijk van jouw eigen wensen en de vorm van je trap. De gemiddelde prijs is € 7.000,-

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Traplift Swing van ThyssenKrupp Encasa? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Traplift

Bekijk de keuzehulp