Traplift

Traplift voor trap met bocht Freecurve Elegance Handicare

Traplift voor trap met bocht Freecurve Elegance Handicare

Beoordelingen (0)

Informatie

Wordt traplopen steeds moeilijker, of is het te vermoeiend, dan kan een traplift een goede oplossing zijn. Bij de meeste trapliften in combinatie met een bestaande trap, kun je zelf op een “goede” dag nog steeds de trap gebruiken om naar boven of beneden te lopen. Uiteraard geldt dat ook voor andere trapgebruikers.

De Elegance van Handicare maakt gebruik van de Freecurve rail, deze wordt langs de trap gemonteerd. De rail neemt weinig plaats in, wordt op maat gemaakt voor een specifieke trap en kan een of meer bochten maken. De traplift kan smalle en ook behoorlijk steile trappen overbruggen. Vraag altijd eerst een deskundige adviseur de trap op te meten.

De stoel bestaat in meerdere kleuren en is opklapbaar. Ook de voetenplank is opklapbaar. Optioneel kan de voetenplank automatisch opklapbaar uitgevoerd worden. Ook bestaat de mogelijkheid een “actieve zitting” te monteren, is gemakkelijker bij het opstaan en gaan zitten.

De Freecurve rail kan in combinatie met de Elegance, maar ook met andere stoelen uitgevoerd worden. De traplift werkt op een accu, die continue gevuld wordt. Dus ook bij een stroomstoring kan de traplift nog veilig gebruikt worden.

 

 

Prijs vanaf € 6.000,-, uiteraard zeer afhankelijk van aantal bochten en uitvoering.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 15 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Traplift voor trap met bocht Freecurve Elegance Handicare? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Traplift

Bekijk de keuzehulp