Traplift

Traplift voor trap met zeer korte bocht Handicare 2000

Traplift voor trap met zeer korte bocht Handicare 2000

Beoordelingen (0)

Informatie

Wordt traplopen steeds moeilijker, of is het te vermoeiend, dan kan een traplift een goede oplossing zijn. Bij de meeste trapliften in combinatie met een bestaande trap, kun je zelf op een “goede” dag nog steeds de trap gebruiken om naar boven of beneden te lopen. Uiteraard geldt dat ook voor andere trapgebruikers.

De Handicare 2000 heeft een dubbele rail, deze wordt langs de trap gemonteerd. De dubbele rail maakt het mogelijk om een traplift te monteren op trappen met een of meer zeer scherpe bochten. En toch blijft het belopen van de trap in de meeste gevallen nog mogelijk. Vraag altijd eerst een deskundige adviseur de trap op te meten.

De stoel bestaat in meerdere kleuren en is opklapbaar. Ook de voetenplank is opklapbaar. Optioneel kan de voetenplaat automatisch opklapbaar uitgevoerd worden..

Moeite met het bewegen van knie- of heupgewricht?

De sta stoel kan dan uitkomst bieden. Soms maakt het ook net een traplift mogelijk als de trap heel smal is, of de bocht heel scherp. Let wel op of deze manier van de trap op of af gaan genoeg steun biedt en een voldoende veilig gevoel geeft. Bij twijfel raden we aan het eerst ergens uit te gaan proberen. Leveranciers hebben vaak opstellingen in de showroom of hebben afspraken met gebruikers van hun producten om ze thuis te bezoeken.

De dubbele rail kan in combinatie met verschillende stoelen uitgevoerd worden. De traplift werkt op een accu, die continue gevuld wordt. Dus ook bij een stroomstoring kan de traplift nog veilig gebruikt worden.

Prijs  vanaf  € 6.000,-, uiteraard zeer afhankelijk van aantal bochten en uitvoering.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Traplift voor trap met zeer korte bocht Handicare 2000? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Traplift

Bekijk de keuzehulp