Traplift

UP traplift van DeVi-Stairlifts

UP traplift van DeVi-Stairlifts

4.6
Beoordelingen (2)

Informatie

Uniek aan deze traplift is de in elementen opgebouwde rail, waardoor bij verplaatsing niet alleen de stoel herbruikbaar is, maar ook de elementen van de rail. Met de elementen kunnen rechte trappen en trappen met bocht(en) uitgerust worden met een veilige traplift. De rail kan eenvoudig in een nieuwe vorm omgebouwd of met extra elementen verder uitgebreid worden. Ook is de lift gemakkelijk te monteren, gemiddeld in vier uur klaar. DeVi-Stairlifts heeft op de website een handig systeem, waarmee je zelf of de monteur een offerte op kunt bouwen en dus makkelijk de prijs voor een op maat gemaakte traplift kunt berekenen. En door de modulaire opbouw en voorraadbeheer kan de traplift binnen een week geleverd worden.

De UP traplift is standaard voorzien van een automatisch draaiende stoel zodat je altijd veilig en makkelijk kan op- en afstappen. De voetenplaat kan door een druk op de knop opgeklapt worden, handig niet nodig om te bukken. Bij eventuele storingen kan DeVi-Stairlifts via een ingebouwde intercom en WiFi-verbinding problemen oplossen. Voor de stoel kun je kiezen uit vier kleuren, deze stoel  is speciaal ontworpen door meubelontwerper Richmond. 

 

Prijsindicatie: voor een trap met 1 bocht rond de € 5.500 inclusief BTW en montage.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met UP traplift van DeVi-Stairlifts? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Traplift

Bekijk de keuzehulp