Auto aanpassing

Lieren voor extra steun bij auto-oprijplateau

Lieren voor extra steun bij auto-oprijplateau

Beoordelingen (0)

Informatie

Bij het gebruik van een oprijplateau is het meestal handig om dit in combinatie met een lier te doen. De lier helpt om het gewicht het plateau op de duwen en zorgt ervoor dat de rolstoel niet terug kan rollen.

Specificaties

B&S Lier tot 200 kg

De BS200 is mooi, compact (230x200x140 mm) en past door de fraaie, zwarte kap perfect in het interieur van de auto. Standaard voorzien van een radiografische afstandsbediening en een extra bedieningsschakelaar geïntegreerd in de kap. Alle onderdelen van de lier zijn weggewerkt onder de afdekkap. De B&S Lier is tevens voorzien van een Soft-start functie, een variabele snelheidsregeling waarbij de lier opstart met een lage snelheid, die toeneemt gedurende de cyclus om de beweging zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

De capaciteit van deze lier is 200 kg onder een hellingshoek van maximaal 14° en de lier is voorzien van 5 meter gordelband met aan het uiteinde een gordelslot. Aan dit gordelslot kan het hulpmiddel worden bevestigd om de rolstoel aan te trekken.

Prijs aanvraag bij firma.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Lieren voor extra steun bij auto-oprijplateau? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling