Driewielfiets

Driewielfiets Asolo van Pfautech

Driewielfiets Asolo van Pfautech

Beoordelingen (0)

Informatie

Driewielfiets Asolo van Pfautech is een elektrische fiets. Hij heeft dubbele wielen aan de voorkant. Je ziet dus altijd hoe breed je fiets is en of er genoeg ruimte is om langs te kunnen. De instaphoogte is 18 cm.

Versnellingen

De Asolo heeft 7 versnellingen en kan maximaal 15 km per uur rijden.

Elektrische ondersteuning

De elektrische ondersteuning heeft vijf verschillende niveaus. Op het display kun je de gemiddelde snelheid, het aantal gereden kilometers en de hoogste snelheid aflezen.

Overige eigenschappen

Aan de voorkant schijfremmen, achter een terugtraprem en een parkeerrem. Verder reflecterende antilekbanden, een bagagemand en een goedgekeurd frameslot. Vering en stuurpositie zijn instelbaar.

De driewielfiets Asolo van Pfautech zelf weegt 47 kg, kan 20 kg bagage dragen en is voor personen tot 100 kg.

Meer informatie over driewielfiets Asolo van Pfautech

Pfautech is een Duits bedrijf dat sinds 1999 hoogwaardige hulpmiddelen ontwikkelt voor mensen met en zonder mobiliteitsbeperkingen. Ze produceren en monteren de hulpmiddelen zelf en verkopen ze ook. Binnen Europa hebben ze handelspartners, dus je kunt een dealer in de buurt zoeken.

Je hebt keuze uit heel veel modellen, zonder elektromotor of met (FM). Daaronder zijn modellen voor zeer zware personen, zoals de Tibo4. Die heeft een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg, maar is eigenlijk geen driewieler, want hij heeft er vier.

Meer informatie vind je op de webpagina van de Asolo van Pfautech.

Op onze website staan beschrijvingen van meer driewielfietsen. Vind je het moeilijk om te kiezen, gebruik dan onze Keuzehulp driewielfietsen.

Specificaties

Gewicht

  • Gewicht Asolo: 47 kg
  • Maximum gebruikersgewicht: 100 kg
  • Maximum gewicht bagage: 20 kg

Prijsindicatie

De Asolo van Pfautech is te koop vanaf ongeveer € 5.200,-. Dat is exclusief BTW, want als jouw fiets een invalidenhulpmiddel is betaal je 9% BTW. Daar zijn voorwaarden aan verbonden, overleg daarom met de leverancier of dat kan. Is het geen invalidenhulpmiddel dan betaal je 21% BTW.

Waar te koop?

Elly Waaijer

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Elly Waaijer

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Driewielfiets Asolo van Pfautech? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Driewielfietsen

Bekijk de keuzehulp