Driewielfiets

Driewielfiets Easy Rider Compact van Van Raam

Driewielfiets Easy Rider Compact van Van Raam

Beoordelingen (0)

Informatie

Driewielfiets Easy Rider Compact van Van Raam is een fiets voor grote kinderen of kleine volwassenen met een lengte van ongeveer 1,40 tot 1,70 m. In standaard uitvoering of met elektrische ondersteuning. Hij is wendbaar, heeft een kleine draaicirkel en past door een normale deur.

Accu

De accu is afneembaar en dat kan met één hand, zoals je in de video Hoe plaats je een accu op een Easy Rider Compact? kunt zien.

Overige eigenschappen

De Easy Rider Compact zit comfortabel door de geveerde zitting en fietst licht. De zitting is verstelbaar: je kunt de zitdiepte instellen. De kabels zijn netjes weggewerkt in het frame en hij heeft een kettingslang in plaats van een kettingkast.

Driewielfiets Easy Rider Compact van Van Raam is stabiel, omdat de achterwielen groter zijn dan het voorwiel. Hij heeft daarnaast antikiepwielen. De instaphoogte is 32 cm en op de rugleuning zit een bagageframe waaraan je een enkele fietstas kunt hangen. Hij past zelfs in een lift.

Eigen wensen

Je kunt de Easy Rider Compact naar jouw eigen wens samenstellen, of extra´s toevoegen. Op de webpagina van de Easy Rider Compact staat een link naar een prijslijst voor allerlei opties.

Zonder elektromotor weegt de Easy Rider Compact 39 kg. Personen tot 100 kg kunnen de fiets gebruiken.

Meer informatie over de Easy Rider Compact

De Easy Rider heeft verschillende uitvoeringen:

  • Easy Rider (medium en large)
  • Easy Rider Compact voor kleine volwassenen en grote kinderen
  • Easy Rider Small voor kinderen vanaf ca. vier jaar

Op onze website staan beschrijvingen van meer driewielfietsen. Vind je het moeilijk om te kiezen, gebruik dan onze Keuzehulp driewielfietsen.

Specificaties

Gewicht

  • Gewicht Easy Rider Compact zonder motor: 39 kg
  • Maximum gebruikersgewicht: 100 kg

Prijsindicatie

De aanschafprijs van de driewielfiets Easy Rider Compact is ongeveer € 2.500,-. Dat is exclusief BTW. Als jouw fiets een invalidenhulpmiddel is betaal je 9% BTW. Daar zijn voorwaarden aan verbonden, overleg daarom met de leverancier. Is het geen invalidenhulpmiddel dan betaal je 21% BTW.

Waar te koop?

Elly Waaijer

Laatst gewijzigd op 1 december 2023 door Elly Waaijer

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Driewielfiets Easy Rider Compact van Van Raam? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling