Driewielfiets

Driewielfiets Easy Sport van Van Raam

Driewielfiets Easy Sport van Van Raam

Beoordelingen (0)

Informatie

Driewielfiets Easy Sport van Van Raam is een moderne, sportieve ligfiets. Hij heeft een onderstuur en dat belast rug, nek, schouders en polsen minder dan een gewoon stuur. De lengte kun je zelf instellen voor personen van 1,50 tot 2,0 m. De instaphoogte is 52 cm.

De Easy Sport is ook als smart e-bike verkrijgbaar. Naast de normale voorzieningen, zoals verlichting, heeft hij een stuurbegrenzer, een parkeerrem en een bagagerek. Een coating beschermt het frame tegen weersinvloeden.

Verder heeft de Easy Sport vering en een comfortabel zadel en rugsteun. De ergonomische zitting is instelbaar, zowel voor de zithoogte als de zithoek. Het zadel heeft maat L, maar XL is ook mogelijk. Allerlei extra´s en aanpassingen zijn mogelijk.

Meer informatie

De Easy Sport bestaat al sinds 2005 en is in de loop der jaren ontwikkeld tot wat hij nu is. Meer informatie over deze driewieler vind je op de webpagina Easy Sport van Van Raam.

Op onze website staan beschrijvingen van meer driewielfietsen. Vind je het moeilijk om te kiezen, gebruik dan onze Keuzehulp driewielfietsen.

Prijsindicatie

De aanschafprijs van de Easy Sport ligt rond € 3.600,-. Dat is exclusief BTW. Als jouw fiets een invalidenhulpmiddel is betaal je 9% BTW. Daar zijn voorwaarden aan verbonden, overleg daarom met de leverancier. Is het geen invalidenhulpmiddel dan betaal je 21% BTW.

In de prijslijst van de Easy Sport staan alle bedragen. Die kun je downloaden op de webpagina van de Easy Sport van Van Raam.

Waar te koop?

Elly Waaijer

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Elly Waaijer

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Driewielfiets Easy Sport van Van Raam? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling