Driewielfiets

Driewielfiets Maxi Comfort van Van Raam

Driewielfiets Maxi Comfort van Van Raam

Beoordelingen (0)

Informatie

Driewielfiets Maxi Comfort van Van Raam heeft een lage, ruime instap. Je zit niet boven de trapas maar er iets achter, waardoor je lager zit. Je kunt altijd met beide benen op de grond komen en je zit in een betere houding. Geschikt voor mensen met evenwichtsproblemen.

Ook heel fijn: je hoeft je been niet zo ver omhoog te tillen om op te stappen. Hij rijdt makkelijker dan een gewone driewielfiets. Leverbaar in een klein, normaal en hoog frame. Het frame is instelbaar op 42, 51 en 60 cm.

Optie: e-bike

Met trapondersteuning krijg je een smart e-bike, waardoor je informatie op afstand kunt bekijken. Hij heeft een starthulp bij elektrisch fietsen en kan ook achteruitrijden. De accu zit onder de bagagedrager en is afneembaar.

Overige eigenschappen

Het frame is voorzien van poedercoating tegen weersinvloeden en hij heeft onder andere een bagagedrager en een parkeerrem. En hij past door een normale deur.

Meer informatie

Meer informatie over deze driewieler vind je op de webpagina Maxi Comfort van Van Raam.

Op onze website staan beschrijvingen van meer driewielfietsen. Vind je het moeilijk om te kiezen, gebruik dan onze Keuzehulp driewielfietsen.

Specificaties

Gewicht

  • Gewicht Maxi Comfort zonder elektromotor: 32 kg
  • Maximum gebruikersgewicht: 120 kg

Prijsindicatie

De aanschafprijs van de Maxi Comfort is vanaf  ongeveer € 2.400,-. Dat is exclusief BTW. Als jouw fiets een invalidenhulpmiddel is betaal je 9% BTW. Daar zijn voorwaarden aan verbonden, overleg daarom met de leverancier. Is het geen invalidenhulpmiddel dan betaal je 21% BTW.

In de prijslijst van de Maxi Comfort staan alle bedragen. Die kun je downloaden op de webpagina van de Maxi Comfort.

Waar te koop?

Elly Waaijer

Laatst gewijzigd op 1 december 2023 door Elly Waaijer

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Driewielfiets Maxi Comfort van Van Raam? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling