Duofiets

Duofiets Orthros van Huka

Duofiets Orthros van Huka

3.8
Testvideo Beoordelingen (3)

Informatie

Dat is gezellig: naast elkaar fietsen op één fiets. Deze duofiets is heel stabiel met z’n 3 wielen.

Een groot voordeel van de Orthros is dat de bijrijdersstoel standaard een kwart slag kan draaien. Daarnaast heeft de passagier de mogelijkheid om wel of niet actief mee te trappen. 

Specificaties

Er zijn diverse onderdelen en accessoires leverbaar om de ondersteuning te bieden die past bij jouw wensen, waaronder ook elektrische ondersteuning.

De duofiets is standaard leverbaar in het zwart of wit, optioneel in elke RAL kleur. Je kunt een gratis proefrit aanvragen bij jou thuis, bij een fietsspecialist bij jou in de buurt of bij Huka in Oldenzaal, bel 0541-572472 voor het maken van een afspraak.

Stichting Fietsmaatjes

In (bijna) het hele land zijn Stichtingen  Fietsmaatjes te vinden. Degene die wil meegaan als bijrijder kan zich aanmelden als gast. De gast kan voor ca € 3,- per rit / per dagdeel meefietsen. De partner, zoon, dochter of bekende kan zich aanmelden als vrijwilliger. Na een instructie van ca 1 uur, kan de vrijwilliger een fiets ophalen. Uiteraard mag de vrijwilliger ook met andere gasten fietsen, en mag de gast als hij / zij geen bekende vrijwilliger weet, gaan fietsen met een vrijwilliger van de stichting. Soms zijn er wachtlijsten, omdat er te weinig vrijwilligers zijn.

De Orthros duofiets is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 8.100,-

Meer informatie over deze Duofiets vind je op de site van Huka.

Je kunt een gratis proefrit aanvragen bij jou thuis, bij een fietsspecialist bij jou in de buurt of bij Huka in Oldenzaal, bel 0541-572472 voor het maken van een afspraak.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Duofiets Orthros van Huka? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tandem en duofiets

Bekijk de keuzehulp

Getest door het Scouters testteam

Duofiets Orthros van Huka

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Het is een fiets waarbij de één alles doet en de ander alleen maar heel hard moet meetrappen. Mijn medefietser stuurt, remt, bepaalt het tempo.” Zo omschrijft tester Marcelle de duofiets, na haar test samen met Hans die wel van tempo houdt. De duofiets is een soort tandem waarbij je niet achter maar naast elkaar zit. Dat is niet alleen gezellig, maar ook heel stabiel door de 3 wielen. Je kan er makkelijk op- en afstappen, de stoel van de duorijder is namelijk draaibaar. De duofiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Beoordeling 4

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 11 februari 2016 door Scouters