Fiets accessoires

Rugzak Transporter® Duffel 65

Rugzak Transporter® Duffel 65

Beoordelingen (0)

Informatie

De Transporter Duffel 65 is gemaakt van robuust betrouwbare, weerbestendige stoffen en is in veel opzichten een ideale rugzak. Yvon, gastschrijver voor de Scouters nieuwsbrief gebruikt deze rugzak veel als ze op reis gaat met haar loopfiets. Ze testte hiervoor diverse rugzakken.

De Transporter Duffel springt er positief uit vanwege het geringe gewicht (1,35 kg) in combinatie met het grote volume (65 liter). Lees de nieuwsitems van Yvon over reizen met de loopfiets. De rugzak is gemaakt van door bluesign® goedgekeurd gerecycled polyester met nieuwsitems van Yvon TPU-coating aan de binnen- en buitenkant, stevige hardware, Varustev verstevigd hoofdlichaam met beschermende accentribben, overlappende ritssluiting en een PFC-vrije DWR-coating die je uitrusting tegen de elementen beschermt. Door de verschillende handvatten kun je de rugzak uiteraard comfortabel dragen op je rug, maar ook in de hand meenemen.

De rugzak kost rond de € 146,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Rugzak Transporter® Duffel 65? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling