Fiets accessoires

Telefoonhouder Finn

Telefoonhouder Finn

Beoordelingen (0)

Informatie

Je telefoon op het stuur bevestigen is handig en veilig met de Finn telefoonhouder. Dan fiets je met 2 handen aan het stuur en kan je toch de routeplanner app zoals Google Maps op je telefoon volgen. Of de app Companion zodat iemand virtueel met je meereist om je veilig naar huis te loodsen.

Specificaties

Om de telefoonhouder op je fiets te bevestigen, heb je beide handen nodig. Je vindt meer informatie en bestelt de Finn op de website Getfinn. 

Er zijn verschillende telefoonhouders, de Finn is één van de meest simpele varianten in de laagste prijsklasse. Nadeel is dat je de telefoonhouder niet op je fiets- of ander stuur kan laten zitten maar deze er telkens af moet halen en mee moet nemen. Finn kreeg de “Fiets innovatie Award 2014” omdat het product eenvoudig is en op elk fietsstuur past. De Vogelvrije fietser heeft de Finn in juli 2023 getest. De ervaring was eenvoudig en goed, alleen wordt ook in de test als nadeel ervaren dat je de houder er altijd af moet halen en worden de schokken niet opgevangen dus schudt de telefoon. 

Je kunt de Finn kopen bij de meeste fietsenwinkels en bij diverse webshops.

De Finn is te koop vanaf ongeveer € 16,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Telefoonhouder Finn? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling