Fiets

Vouwfiets Strida SX

Vouwfiets Strida SX

3.3
Beoordelingen (2)

Informatie

Tip van een zeer tevreden scouter: de Strida SX vouwfiets. Ideaal om mee te nemen in het openbaar vervoer of met de auto. 

 

Specificaties

De fiets is vrij compleet met 18 inch wielen, licht, spatborden, een bel en bagagerek. De Strida vouw je makkelijk op. De vouwfiets is geschikt voor mensen tussen de 1.63 en 1.93 meter die maximaal 100 kilo wegen. Te koop in verschillende kleuren. Overigens is de Strida met opgeklapte trappers ook als loopfiets te gebruiken.

Opgevouwen is de fiets 115 (113cm voor 16 inch) bij 51 bij 23 en weegt net geen 10 kilo. De kevlar ketting is vetvrij, handig om te weten als je de fiets oppakt. Omdat de Strida SX lang en smal opvouwt is deze handig op te pakken, op te hangen of rechtop naast je neer te zetten. Als je de opgevouwen fiets neerlegt of onder stoelen of banken wil steken is dat door de lengte lastig.

 

De Strida vouwfiets koop je vanaf € 1.000,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Vouwfiets Strida SX? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling