Loopfiets

Elektrische loopfiets volwassenen SitGo Electric

Elektrische loopfiets volwassenen SitGo Electric

4.6
Testvideo Beoordelingen (14)

Informatie

Deze stevige loopfiets Electric van SitGo met 2 grote wielen is een loophulpmiddel als je erop uit wilt maar niet zo lang kan lopen. (De fiets heeft geen pedalen). De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren en weegt maar 17 kilo. 

Specificaties

De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren en weegt maar 17 kilo. 

De SitGo Electric is een zogenoemd ‘gehandicaptenvoertuig met motor.’ Dat betekent dat je hiermee zowel het fietspad als de stoep mee op mag en dat je verplicht bent je voertuig te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid. Je hebt geen rijbewijs nodig om de SitGo Electric te gebruiken. Heb jij geen recht op een ‘gehandicaptenvoertuig met motor’? Dan is de SitGo City misschien iets voor jou, speciaal gemaakt voor particulieren.

Het zadel van de loopfiets is verstelbaar van 70 tot 80 cm hoog, het stuur 95 tot 105 cm. De treeplank is 17 cm breed en de fiets is in totaal 165 cm lang. Meer productdetails:

Actieradius: ca. 25 km
Snelheid: 7, 15, 20 km/uur
Oplaadtijd: ca. 3 uur
Motor: 24 volt
Accu: 8 Ah

De SitGo is te koop bij verschillende fietsenmakers, vanaf € 2.985,- exclusief de verplichte aansprakelijkheids verzekering

Op de site van SitGo zie je o.a. een goede uitleg over verzekeren en het gebruik van de SitGo op het voetpad en de weg.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische loopfiets volwassenen SitGo Electric? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Elektrische loopfiets SitGo

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters
Beoordeling 4.5

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 28 december 2021 door Scouters