Overige hulpmiddelen voor mobiliteit

Stoelverplaatser TheMoove

Stoelverplaatser TheMoove

Beoordelingen (0)

Informatie

TheMoove

TheMoove® is een stoelverplaatser. TheMoove kan een oplossing voor jou zijn als je moeite hebt met het aanschuiven van je stoel.

Wat is TheMoove?

TheMoove stoelverplaatser kun je op bijna elke eetkamerstoel monteren. Het is een stevig metalen frame en een set wielen. Aan de voorzijde van het frame zitten zwenkwielen. Aan de achterzijde zitten vaste wielen.

Een stoel met TheMoove is makkelijk aan of weg te schuiven bij een tafel. Je hebt wel iemand nodig, die je daarbij helpt.

Hoe werkt TheMoove?

Degene die je helpt zet één voet op het frame, waardoor de voorpoten van de stoel van de vloer komen. Doordat de wielen wel op de grond blijven is de stoel zonder veel fysieke kracht verplaatsbaar. Zolang degene die je helpt zijn voet op het frame houdt blijven de voorpoten van de vloer.

Het gebruik van TheMoove voorkomt gesjor en zwaar geduw aan de eetkamerstoel. En ook heel veel minder geluid. Jij kunt al zittend op de eetkamer stoel, als je dat kan, meetrippelen. 

TheMoove kost rond de € 320,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Stoelverplaatser TheMoove? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling