Scootmobiel

Scootmobiel STERLING S425 van Sunrise Medical

Scootmobiel STERLING S425 van Sunrise Medical op vier wielen

Beoordelingen (0)

Informatie

De Sterling S425 van Sunrise Medical is een compacte vierwiel scootmobiel.

Lees meer over deze scootmobiel, of vind de adresgegevens en telefoonnummer van Sunrise Medical om een afspraak voor een vrijblijvende proefrit te maken.

Rijd jij een Sterling S425, zet dan hieronder jouw ervaring met deze scootmobiel.

Specificaties

Deze scootmobiel rijdt 12 km/u. Je hebt een actieradius van 25 km.

Zitting

De stoel geeft een goede ondersteuning door zijn voorgevormde rugleuning. De stoel is in hoogte (3 posities) en diepte instelbaar en heeft een hoge rug. Ook kun je de rughoek individueel instellen. De stoel heeft opklapbare armsteunen, die elk ook in breedte, hoek en diepte instelbaar zijn. De stuurkolom is wegklapbaar, zo heb je een gemakkelijker instap.

De stoel kan 360º draaien, dat maakt het op- en afstappen gemakkelijk en veilig.

Bediening

De Sterling S425 heeft een overzichtelijk lcd-display, waarop je o.a. de snelheid, gereden kilometers en de accuvulling makkelijk af kunt lezen. Met de wig-wag hand/duim bediening heb je een goede controle. Het delta stuur ondersteunt het gemak van het rijden met deze scootmobiel.

De anti-tip wielen bewegen mee wanneer je over een obstakel rijdt en zorgen voor een veilige rit.

Er zijn veel op maat opties mogelijk. Een goede reden om voor je een keuze maakt altijd eerst een proefrit te maken.

Afmetingen

Deze scootmobiel is 135 cm lang en 66 cm breed en heeft een draaicirkel van 200cm. Het maximale gebruikersgewicht is 150 kg.

Bij het kiezen van de beste scootmobiel voor jou is het altijd goed om na te denken wat voor jou belangrijk is, waar wil je naar toe, past dit model daar, kan je deuren door en kan je de draaien maken die voor jou belangrijk zijn. Lees daarvoor ook de onafhankelijke Keuzehulp Scootmobielen.

Dit model rijdt maximaal 12 km per uur. De kleur is Urban Grey Metallic.

 

De basisprijs voor deze vierwiel scootmobiel is € 2.700,-  Genoemde prijs is een vanaf prijs, deze kan behoorlijk oplopen als je extra accessoires kiest. Je kunt dat heel gemakkelijk zien in de prijslijst op de site van Sunrise Medical. Leveranciers: Scootplaza, Scootmobielspecialist e.a.   Ga daar met diverse uitvoeringen proefrijden.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 23 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Scootmobiel STERLING S425 van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp