Scootmobiel

Scootmobiel STERLING Trophy van Sunrise Medical

Scootmobiel STERLING Trophy van Sunrise Medical in 3 en 4 wiel uitvoering

Beoordelingen (0)

Informatie

De Sterling Trophy van Sunrise Medical is een comfortabele goed geveerde driewiel scootmobiel. Voor een meerprijs is deze scootmobiel ook in een vierwiel uitvoering te koop. Je kunt zonder meerprijs uit drie maximumsnelheden kiezen; 10, 12 of 15 km/u. Je hebt een actieradius van 60 km.

Rijd jij een Sterling Trophy, zet dan hieronder jouw ervaring met deze scootmobiel.

Specificaties

Comfort

De Sterling Trophy heeft een hydraulisch instelbare achtervering en een olie gedempte voorvering met schokdempers. Standaard staat deze scootmobiel op lucht gevulde banden, maar wil je nooit met een lekke band komen te staan, kun je optioneel ook kiezen voor soft massieve banden.

Zitting

De stoel geeft een goede ondersteuning door zijn voorgevormde rugleuning, die ook aan beide zijden zijwaartse steun geeft. De stoel is in hoogte en diepte instelbaar en heeft een hoge rug. Ook kun je de rughoek en de steun onder in je rug individueel instellen. Alle verstellingen samen plus het zitcomfort maken deze scootmobiel geschikt als je rug of andere gewrichtsklachten hebt.

De stoel kan 360º draaien, maakt het op- en afstappen gemakkelijk en veilig. Je kunt de hoogte van de zitting eenvoudig instellen op jouw gewenste zithoogte t.o.v. het plateau waarop je voeten rusten. Dit in combinatie met een verstelbare stuurkolom maakt dat jij de beste zit kunt afstemmen op jouw lichaamsbouw.

Bediening

De Sterling Trophy heeft een overzichtelijk lcd-display, waarop je o.a. de snelheid, gereden kilometers en de accuvulling makkelijk af kunt lezen. Het sturen, gasgeven en remmen is eenvoudig. En is ook voor veel mensen met beperkte handfunctie geschikt, of geschikt te maken. Standaard wordt de Sterling Trophy geleverd met een Intuïtief Controle Stuur Systeem (ICLS). Dit maakt de scootmobiel heel wendbaar en stuurt het net als een auto. Het is eenvoudig om beide handen aan het stuur te houden, maar je rijdt net zo gemakkelijk en veilig wanneer je slechts één hand kan gebruiken.

Er zijn veel op maat opties mogelijk. Een goede reden om voor je een keuze maakt altijd eerst een proefrit te maken.

Afmetingen

Deze scootmobiel is 149 cm lang en 66 cm breed en heeft een draaicirkel van 250cm. Het maximale gebruikersgewicht is 130 kg. Er is ook een uitvoering voor maximaal 160kg.

Bij het kiezen van de beste scootmobiel voor jou is het altijd goed om na te denken wat voor jou belangrijk is, waar wil je naar toe, past dit model daar, kan je deuren door en kan je de draaien maken die voor jou belangrijk zijn. Lees daarvoor ook de onafhankelijke Keuzehulp Scootmobielen.

Standaard is de kleur van de Sterling Trophy red metallic, Voor een meerprijs van € 298,- kun je kiezen uit Graphite-black metallic, Moonstone-blue metallic of Platinum-white metallic.

De basisprijs is € 5.200,-. De basisprijs voor de vierwiel uitvoering is € 5.600,-. Dit kan behoorlijk oplopen als je extra accessoires kiest. Je kunt dat heel gemakkelijk zien in de prijslijst op de site van Sunrise Medical. Betrek hem van een bekende leverancier zoals Scootplaza, e.d.

Lees meer over deze scootmobiel, of vind de adresgegevens en telefoonnummer van Sunrise Medical om een afspraak voor een vrijblijvende proefrit te maken.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Scootmobiel STERLING Trophy van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp