Step

Kniestep Orthomate

Kniestep Orthomate

Beoordelingen (0)

Informatie

 De Kniestep Orthomate is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Specificaties

Deze kniestep heeft 4 luchtbanden. Hierdoor is het een stabiel hulpmiddel en zul je er buiten veel gemak van hebben. Binnen functioneert hij ook prima, alleen is de draaicirkel wat ruim.

Het stuur en de kniesteun zijn zeer eenvoudig op de gewenste hoogte in te stellen, zonder gereedschap! De Kniestep Orthomate beschikt over een handrem en een handig mandje om wat spullen mee te nemen. Hij is zeer makkelijk in te klappen zodat de step in de kofferbak kan als je even weg wilt.

Voor wie is de Kniestep Orthomate?

Om te weten of de Kniestep Orthomate voor jou een geschikt hulpmiddel is om te gebruiken zijn onderstaande lichamelijke criteria van belang:

  • Je letsel is aan 1 been en je andere been is volledig functioneel
  • Het letsel bevindt zich lager dan het midden van het onderbeen
  • Je kunt je knie van het geblesseerde been minimaal 90 graden buigen om goed te kunnen steunen
  • Je gewicht is maximaal 159 kg
  • Je lengte valt tussen 148 cm en 192 cm

Meer informatie

De kniestep kan gebruikt worden in combinatie met gips of een walker. De Orthomate is handig als je hem voornamelijk buiten wil gebruiken. Als je de kniestep vooral binnen wilt gebruiken of ook wit traplopen kijk dan op de site van Kniestep  wat voor mogelijkheden ze nog meer te bieden hebben. Natuurlijk zit er een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing bij de kniestep. 

 

De Ortomate is te koop vanaf ongeveer € 350,- en te huur vanaf € 22,50 per week.

Voor advies of uitproberen neem je contact op met Kniestep 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Kniestep Orthomate? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling