Applicaties

Zwemvliezen Waimea

Zwemvliezen Waimea

Beoordelingen (0)

Informatie

Bij zwemvliezen denk je waarschijnlijk aan duiken en snorkelen, maar je kunt ze ook prima gebruiken als je je armen niet te veel kunt belasten. Met een zeer lichte beweging blijf je drijven en kom je al voor- of achteruit. Het is even wennen, want in het begin is het zwaar voor je benen. Je armen heb je alleen nodig om te sturen. De lokale sportzaak verkoopt vaak wat de zwemclub gebruikt en dat is meestal een goede keuze.

Doe de zwemvliezen pas op de rand van het zwembad aan, want je kunt er niet mee lopen! Haal ze even door het water voor je ze om je voeten schuift. Haal ze in het water van je voeten, anders kun je niet via het trapje eruit klimmen. Spoel en droog ze af na gebruik, dan gaan ze lang mee.

Heb je ervaring met dit hulpmiddel? Of ken je een vergelijkbaar alternatief? Laat het ons weten, dan kunnen we de informatie op deze pagina bijwerken.

Specificaties

Zwemvliezen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren.

Vanaf ongeveer € 20,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 30 november 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Zwemvliezen Waimea? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling