Verwarmd kussen

Verwarmd kussen Ploov van Stoov

Verwarmd kussen Ploov van Stoov

Beoordelingen (1)

Informatie

Een draadloos warmte kussen

Specificaties

Het verwarmd kussen Ploov van Stoov is een draadloos warmtekussen met een ingebouwd 12 watt infrarood verwarmingselement dat het kussen tot 42°C verwarmt. Het geeft uren warmte, dankzij de krachtige batterij. Zo heb je het nooit meer koud met een Ploov. Het kussen ziet er niet alleen mooi uit, maar bespaart ook energie. 

Voor rolstoel of scootmobiel

Onze scouters Nico en Elly kregen na de oprichting van Stichting Scouters op een terrasje in Utrecht dit kussen aangeboden om op te zitten. Het was nog koud op 6 mei en het kussen voelde heerlijk warm, dus meteen dachten zij dat zoiets ook fijn zou zijn in een rolstoel of scootmobiel.

Niet samen met anti decubitus kussen

Helaas, de Ploov is niet geschikt om samen met een anti decubituskussen te gebruiken. Als je dat doet dan heb je geen bescherming tegen decubitus.

Wanneer je het verwarmd kussen Ploov koopt, krijg je er een wasbare hoes, oplader en laadkabel bij. Het kussen is er in verschillende modellen, kleuren en afmetingen en het weegt 1 kg.

Tip: bestel een extra kussenhoes (in een andere kleur), voor als je de hoes wilt wassen, of om af te wisselen.

Meer informatie.

Je kunt de temperatuur van de Ploov instellen tussen 34 en 42°C.

 

Het verwarmd kussen Ploov koop je vanaf € 110,- en bestaat in diverse uitvoeringen (stoffen) en heel veel kleuren.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Verwarmd kussen Ploov van Stoov? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling