Verwarmde handschoenen

Handwarmers Wobs (Warm On Bikes)

Handwarmers Wobs (Warm On Bikes)

Beoordelingen (0)

Informatie

De Wobs (Warm on Bikes) houden je handen warm en droog tijdens het fietsen, het lopen met je rollator of het duwen van een rolstoel. In plaats van om je eigen handen doen zoals bij normale handschoenen, plaats je de Wobs om je stuur en steek je jouw handen er in.

Door dat je de Wobs vastmaakt met tiewraps kan je ze altijd op je fiets laten zitten en vergeet je ze dus nooit. De Wobs zijn ook verkrijgbaar voor fietsen met handremmen.

De Wobs zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De binnenkant is gemaakt van zacht materiaal. Aan de zijkanten van de Wobs zitten reflecterende biezen waardoor je goed zichtbaar bent in het donker. Als je de Wobs niet gebruikt, kan je ze dichtmaken met klittenband waardoor ze droog blijven. Je kan de Wobs koud wassen in de wasmachine.

Specificaties

De Wobs zijn verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen in veel verschillende kleuren.

Meer informatie over de Wobs vind je op de website van de producent. Daar vind je ook de monteerinstructies. De Wobs kosten ongeveer € 38,- bij de producent zelf.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Handwarmers Wobs (Warm On Bikes)? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling