Deur- en raamopeners

Elektronische deurtoegang RED

Elektronische deurtoegang RED

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de elektronische deurtoegang van RED kan je makkelijk met elektronische sleutel (keyfob) of een kleine afstandbediening je deur open en dicht doen. Handig wanneer je niet over de fysieke krachten beschikt om dit te doen. Er worden drie elektronische sleutels bijgeleverd die je aan verschillende mensen zoals een familielid of zorgverlener kan geven, zodat zij bij jou naar binnen kunnen. 

 

 

 

Specificaties

Een pakket bestaat in ieder geval uit een elektronisch meerpuntslot, elektronische deurgarnituur, sluitgarnituur t.b.v. meerpuntslot en 3 elektronische sleutels. Ook wordt er een programmeerkaart bijgeleverd waarmee je de elektronische sleutels kan installeren of blokkeren.

De deurtoegang is goed beveiligd. Het RED Evolution systeem bestaat uit een veilig SKG slot/beslag combinatie die voldoet aan het bekende Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Je kan de elektronische deurtoegang kopen vanaf ongeveer € 700,- excl. montagekosten.

Je kan een afstandsbediening los erbij kopen voor ongeveer € 40,-

De montage van de elektronische deurtoegang kost € 179,-. Je krijgt ook een montage- en programmeerhandleiding bijgeleverd, waardoor je de deurtoegang eventueel ook zelf kan installeren. Tegen een meerprijs kan je diverse toevoegingen, zoals een persoonsalarm, erbij krijgen.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektronische deurtoegang RED? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling