Personenalarmering

Alarmknop van Persafe

Alarmknop van Persafe

Beoordelingen (0)

Informatie

De Persafe is een noodknop met GPS en spreek/luister verbinding. Het is een stand alone systeem, waardoor de knop ten alle tijdens gebruikt kan worden. De knop kun je zowel als een polsband, clip of als ketting gebruiken.

Door op de knop van de Persafe te drukken maak je alarm. Hierbij wordt ook meteen je actuele gps-locatie bepaald zodat de contactpersonen of de meldkamer precies weten waar je je bevindt.

NL-ALERT

De alarmoproep komt binnen bij je contactpersonen als een NL-ALERT melding (gegarandeerde manier om je contactpersonen te bereiken), ook als ze de telefoon op ‘stil’ hebben staan.

 

Specificaties

Gewicht en afmeting

De Persafe alarmknop weegt bijna 10 gram, daardoor draagt de alarmknop comfortabel. Je kunt de alarmknop dragen aan de meegeleverde halsketting of je maakt de knop vast aan je (onder)kleding met de geïntegreerde kledingclip. Op deze manier ziet niemand dat je een persoonsalarm draagt. De knop heeft de afmeting van een 2-euro muntstuk en is spatwaterdicht. Je kunt nooit vergeten om de alarmknop op te laden want de ingebouwde batterij gaat 2 jaar mee.

Verbinding smart phone

De alarmknop is verbonden met je mobiele telefoon via de PERSAFE app, hierdoor werkt het alarm thuis maar ook onderweg. Om alarm te maken hoef je alleen de alarmknop in te drukken en nooit de mobiele telefoon te bedienen, te ontgrendelen of binnenshuis verplicht bij je te dragen. De alarmknop maakt automatisch verbinding met je telefoon. Thuis hoeft de telefoon alleen in je huis aanwezig te zijn. Als je het alarm ook onderweg wilt gebruiken dan moet je de telefoon meenemen.

De contactpersonen hebben contact met je via de spreek/luister verbinding. Als je een gehoorapparaat gebruikt wat is verbonden met je mobiele telefoon dan komt de spreek/luister direct binnen op je gehoorapparaat.

Ook kunnen de contactpersonen een geluidsopname beluisteren, die opneemt vanaf het moment van alarmering.

Versie zonder smartphone

Heb je geen smart phone, dan kan je de Persafe alarmknop ook direct op de WIFI aansluiten, of op een oudere smartphone die niet meer in gebruik is. Vindt hierover meer informatie op de website van Persafe.

 

 

Je koopt de alarmknop voor € 55,-. Wil je een alarmknop geïntegreerd in een polsband, dan kost deze € 90,-. Standaard levering binnen 2 werkdagen.

Maandelijkse kosten zijn € 7,95, als je alleen van eigen contactpersonen gebruik maakt. Pakken zij niet op, dan neemt de meldkamer het over. Wil je standaard direct gebruik maken van de meldkamer, dan is het abonnement € 11,95 per maand. Deze kosten zijn maandelijks opzegbaar.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Alarmknop van Persafe? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Personenalarmering

Bekijk de keuzehulp